Over Lavorista

Lavorista arbeidsrecht advocatuur is een gespecialiseerd advocatenkantoor met oog voor de menselijke maat. Lavorista arbeidsrecht advocatuur staat voor een praktische aanpak. Zacht waar het kan en hard waar het moet.

Wilt u de vaststellingssovereenkomst die aan u is voorgelegd laten beoordelen? Of bent u juist werkgever en wilt u hulp bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst?  Korte lijnen en heldere adviezen waar u echt iets aan heeft: dat is waar Lavorista arbeidsrecht advocatuur voor staat. Voor zowel werknemers als werkgevers geldt daarbij een redelijk tarief voor hulp door een ervaren specialist in het arbeidsrecht.

Heeft u buikpijn van de beëindigingsovereenkomst die aan u is voorgelegd? Of bent u juist werkgever en wilt u hulp bij het opstellen van een arbeidsrechtelijk document?  Korte lijnen en heldere adviezen waar u echt iets aan heeft: dat is waar Lavorista arbeidsrecht advocatuur voor staat. Voor zowel werknemers als werkgevers geldt daarbij een redelijk tarief voor gespecialiseerde arbeidsrechtelijke hulp.

Beter door focus

Toewijding en kwaliteit staan bij Lavorista arbeidsrecht advocatuur centraal. Het kantoor richt zich daarom uitsluitend op het arbeidsrecht. Met het beste juridische kennissysteem dat er op de markt beschikbaar is. Met continue specialistische bijscholing als advocaat. Dankzij deze focus bent u verzekerd van deskundige hulp die u verder brengt.

Bereikbaar en benaderbaar

Als u deze website bezoekt, is er een grote kans dat u inwoner bent van Deventer of omgeving, of dat u daar met uw organisatie gevestigd bent. Met alle moderne communicatiemiddelen is er veel op afstand mogelijk, maar misschien rijdt u vanuit de stad of vanuit Epe, Holten, Olst, Twello of Vaassen wel liever even naar het kantoor van Lavorista arbeidsrecht advocatuur. Het is gevestigd in het mooiste kantoorgebouw van Deventer: L’Arc en Ciel. U kunt uw fiets of uw auto daar veilig en gratis parkeren.

Aangenaam!

U bent van harte welkom, ook als u van verder weg komt natuurlijk. Onder het genot van een kop koffie of thee praat ik u dan graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij over de mogelijkheden. Aarzel niet, vroegtijdig advies kan vaak veel (juridische) ellende en kosten schelen. Bovendien vind ik het prettig om persoonlijk kennis met u te maken!

mr. Maarten Riepma

Maarten Riepma

Met ervaring in diverse functies in het bedrijfsleven, het onderwijs en de advocatuur beschik ik over een unieke combinatie van kennis en vaardigheden. U profiteert hierdoor van een zakelijke aanpak, gebaseerd op échte kennis uit de praktijk.

Ik weet met welke dynamiek u te maken kunt krijgen en ik ken verschillende werkvelden van binnenuit. Zo heb ik jarenlang in de grafische industrie en in de verpakkingsindustrie gewerkt, zowel nationaal als internationaal. Verder ben ik enkele jaren docent juridische vakken en docent commercieel management aan een hogeschool geweest. Daarnaast werk ik al jaren als vrijwilliger bij een grote landelijke overheidsorganisatie. Ik woon met mijn gezin sinds 2007 in Deventer en daarvoor heb ik ook al zo’n 25 jaar in het mooie Salland gewoond (Heino en Holten).

Mijn ervaring in het bedrijfsleven en in het onderwijs vormt in mijn ogen een waardevolle toevoeging op een degelijke juridische achtergrond. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Enschede (heao) heb ik naast mijn toenmalige banen de bachelor en de master Rechtswetenschappen aan de Open Universiteit Nederland behaald. In 2011 ben ik voor het eerst als advocaat beëdigd. In aansluiting op mijn beëdiging ben ik opgeleid tot advocaat op de sectie arbeidsrecht van het grootste advocatenkantoor van Oost-Nederland.

Mr. M.F. Riepma heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

BusinessCenter L' Arc en Ciel
BusinessCenter L' Arc en Ciel

Herkomst naam Lavorista

Lavorista betekent ‘arbeidsrechtdeskundige’ in het Italiaans. Lavorista is een specialistisch kantoor dat zich uitsluitend richt op het arbeidsrecht. Daarbij is de keuze gemaakt om de juridische dienstverlening als advocaat aan te bieden: Lavorista arbeidsrecht advocatuur. Dat betekent dat u verzekerd bent van deskundige hulp door iemand die gebonden is aan strenge gedragsregels.

Daarnaast wordt u bijgestaan door een jurist die niet alleen een universitaire master titel in de rechtsgeleerdheid heeft behaald, maar ook de driejarige beroepsopleiding advocatuur succesvol heeft afgerond. Bovendien heeft u de garantie dat een advocaat dankzij zijn opleidingsverplichting altijd over de nodige actuele juridische kennis beschikt. 

Logo

Sander Asbreuk van Asbreuk print en media uit Enschede heeft het logo/woordmerk ontworpen. Hij heeft precies de juiste snaar geraakt en de kern van Lavorista arbeidsrecht advocatuur uitgebeeld. Het logo van Lavorista arbeidsrecht advocatuur heeft een moderne zakelijke uitstraling, maar is door de kleurstelling ook warm en persoonlijk. 

De diagonale lijn symboliseert de weegschaal van Vrouwe Justitia (Romeinse godin, personificatie van het recht). Het kleurverloop in deze lijn sluit aan op het effect van de glazen voorzijde van kantoorgebouw L’Arc en Ciel in Deventer. Lavorista arbeidsrecht advocatuur is gevestigd op de vierde verdieping van dit gebouw.

Lavorista Arbeidsrecht Advocatuur

Tarieven

Het standaard uurtarief van Lavorista arbeidsrecht advocatuur bedraagt EUR 215,- per uur (excl. btw). In overleg zijn er vaste prijsafspraken mogelijk. Samen bekijken wij wat het beste bij uw eventuele vergoeding of budget aansluit. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Neemt u hiervoor gerust contact op.

Lavorista arbeidsrecht advocatuur

Business Center L’Arc en Ciel
Zutphenseweg 29D
7418 AH Deventer

KvK:   81482078
BTW:  NL003568995B86